5 idej za božična darila

by - 14:11


pozdravljena dekleta!

December je mesec obdarovanj in če si taka kot jaz potem se tudi ti vsako leto sprašuješ s čim obdariti svoje bližnje letos. 
Verjamem, da je velika večina izmed vas darila že skrbno zavila in da že čakajo pod božično smrečico, ampak če tudi ti zavlačuješ z darili do zadnje minute (ker preprosto nimaš ideje kaj kupiti), potem si obvezno poglej mojih 5 idej za božična darila. 


Ker si med seboj nismo vsi enaki in prav gotovo vsakemu ni všeč vsako darilo, sem pri izbiri izdelkov poskušala upoštevati različno cenovno vrednost daril in pa seveda večstransko uporabnost teh.

1. 


Začnimo z najdražjim izdelkom - URO. 
Zame je to idealno darilo saj ure naravnost obožujem in jih nikoli ne bom imela preveč. Ura je primerno darilo za vse, ki so ravno tako ljubitelji ur in ki ure dejansko uporabljajo. Cene ur med seboj varirajo - zelo lepe ure lahko dobiš že dokaj poceni, lahko pa za njo odšteješ kar lepo vsoto denarja (odvisno je seveda od tvojih financ). Pozitivna stran ure kot darila je to, da gre za precej osebno darilo in če osebo poznaš, poznaš njen stil, želje je lahko to res eno izmed lepših in predvsem dolgotrajnih daril.

Izdelek na sliki: Ura Lencia by Zlatarna Celje (cena je cca 50 €)

2. 


Obsesija glede načrtovanja, planiranja in organizacije je v zadnjem času  v porastu. Večina nas v torbici nosi planerje v fizični obliki - nekatere ga uporabljajo vestno, druge na čase pozabimo nanj. Skratka...lepo je imeti občutek, da je tvoje življenje organizirano, pa tudi če samo na papirju :) 
Ta izdelek je namenjen ravno temu - organiziranju svojega dneva, opomnikom, zapisu lastnih ciljev, nalog ipd. 
Definitivno darilo, ki vključuje več demografskih skupin - aktivne, organizirane ali pač zgolj pozabljive osebe. 

Izdelek na sliki: Mladinska knjiga- Things to Do! (cena je cca 10€)



3.


Če ima vaša prijateljica, punca, sestra, sestrična, mama...kdorkoli pač že, v svoji makeup kolekciji večje število palet s senčili, lahko skoraj z zagotovostjo trdim da bo več kot zadovoljna še z eno. 
Paletk preprosto nikoli ni preveč! 

Na izbiro imaš ogromno različnih paletk, različnih barv, različnih zaključnih učinkov. Če pa nisi dobro prepričana ali ima tvoja obdarovanka že določeno paletko ji lahko v končni fazi podariš tudi darilni bon, željeno paletko pa si bo kasneje izberala sama.

Izdelek na sliki: Makeup Revolution Flawless Matte 2 iz spletne strani Ličila.si (cena je cca 13€)

4.


Kdo si v mrzlih zimskih dneh ne privošči vročega kakava? V družbi dobrega filma je to že skoraj must have
To darilo je primerno za vse, ki so ljubitelji čokolade, ne glede na njihovo starost in spol. Če želiš bolj zdravo sladko alternativo priporočam izdelek na sliki, ki poleg kakava vsebuje še cimet in kokosov sladkor. Njama! 

ps. če je tvoj proračun večji, lahko poleg kakava podariš še kakšno simpatično skodelico ;)

Izdelek na sliki: Happy Cacao MIX iz spletne strani malinca.si (cena cca 6€)

5.


OK, kdo ne potrebuje nogavic? 
Zame je to eno izmed najbolj uporabnih daril, saj si kot prvo res redko sama kupim nogavice, kot drugo pa nogavic dejansko nikoli ni preveč. 

Nogavice so luštna in predvsem uporabna izbira za darilo. Lahko kupiš povsem vsakodnevne/navadne, je pa v  zimskem času  ogromna izbira nogavic z različnimi zimskimi in prazničnimi vzorci. Te so običajno tudi debelejše, kar cenimo vsi, ki nas vedno zebe v noge :) 

Izdelek na sliki: Termo nogavice iz Špara (cena je cca 4€ - 2 para)






Darila prav gotovo popestrijo praznične dneve. Vseeno pa ne glede na to koliko in kaj boš letos prejela pod smrečico nikar ne pozabi, da se najlepših daril ne da kupiti.
 Želim ti čudovito preživete praznike s tvojimi najbližjimi in čim več nepozabnih trenutkov, ki jih boš še leta z veseljem obujala.

Hvala za branje, 
lepe praznike ti želim, P. 

You May Also Like

0 komentarji